Oriol Riera amb el seu nou entrenador, Uwe Rosler (Foto: twitter)
Oriol Riera amb el seu nou entrenador, Uwe Rosler (Foto: twitter)
Futbol

Oriol Riera deixa l'Osasuna i fitxa pel Wigan de la Segona Divisió anglesa

El vigatà Oriol Riera, jugador de l'Osasuna aquesta passada temporada, ha firmat per les tres properes (i una altra opcional) pel Wigan Athletic de la Championship, la Segona Divisió anglesa. El club britànic ha pagat la clàusula de rescissió íntegra de 2,5 milions d'euros a més del 5% del fons de solidaritat pels seus anteriors equips.

Actualitzat

El vigatà Oriol Riera, jugador de l'Osasuna aquesta passada temporada, ha firmat per les tres properes (i una altra d'opcional) pel Wigan Athletic de la Championship, la Segona Divisió anglesa. El club britànic ha pagat la clàusula de rescissió íntegra de 2,5 milions d'euros a més del 5% del fons de solidaritat pels seus anteriors equips.

El descens a Segona Divisió ha deixat el club navarrès necessitat d'una injecció econòmica, i per això ha deixat marxar el seu màxim golejador de l'última campanya (13 gols). Tot i que d'altres equips havien preguntat pel jugador, el Wigan ha estat l'únic disposat a pagar la seva clàusula de rescissió, condició indispensable fixada per l'Osasuna. Riera ha fet un vídeo de comiat de l'afició de Pamplona que pots veure aquí:

Anar al contingut