Futbol

Manzano demana el suport de l'afició el dia de la seva presentació com a tècnic de l'Atlètic de Madrid

La nova aventura de Gregorio Manzano al capdavant de l'Atlètic de Madrid ha començat una mica enterbolida pel ball de noms alternatius que van precedir el seu fitxatge pel club matalasser. Conscient dels dubtes i dels recels que desperta el seu nom entre la família blanc-i-vermella, el tècnic andalús no ha dubtat ni un moment a demanar confiança coincidint amb la seva presentació com a nou entrenador de l'equip madrileny. Manzano ha volgut transmetre tranquil·litat assegurant que no pensa en la paraula "fracàs". Caldrà veure, però, què passa un cop es resolgui el futur del Kun Agüero.

Actualitzat
Per a molts aficionats de l'Atlètic, l'arribada de Manzano procedent del Sevilla és un retorn al passat. L'entrenador andalús ja va dirigir els matalassers durant la temporada 2003-2004 i aleshores l'equip blanc-i-vermell va acabar la Lliga en setena posició i es va guanyar moltes crítiques pel pobre futbol practicat.

Ara, Manzano torna, i sap els recels i els dubtes que el seu fitxatge desperta. És per això que aquest divendres ha reiterat la seva seguretat en el nou projecte dels atlètics. "Només dir a l'afició que confiï en mi, que no els enganyaré ni els decebré". "Farem -ha afegit- un equip competitiu, equilibrat i donarem moltes tardes de glòria a l'afició".

El tècnic de moment es marca com a objectiu superar la setena posició de l'últim curs i mantenir-se amb opcions a la Lliga, la Copa i la Lliga Europa. En aquesta nova aventura, Manzano estarà acompanyat per Joan Vizcaíno com a segon entrenador i Rubén Baraja com a tercer ajudant.

Més enllà de l'arribada de Manzano, l'afició blanc-i-vermella està esperant que es resolgui el futur del Kun. L'argentí és la màxima estrella de l'Atlètic i són molts, Manzano inclòs, els que pateixen perquè Agüero acabi marxant al Reial Madrid.

Nous aires granota

Qui també ha estat presentat com a nou entrenador de Primera és Juan Ignacio Martínez, que arriba a la banqueta del Llevant. El que ha estat tècnic del Cartagena les dues últimes campanyes arriba com a relleu de Luis García. Si aconsegueix la permanència, Juan Ignacio Martínez veuria ampliat el seu contracte de forma automàtica per una temporada més.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut