Barça

L'entrenador del Xakhtar confirma el traspàs de Txigrinski al Barça

L'entrenador del Xakhtar Donetsk, el romanès Mircea Lucescu, ha confirmat que el defensa ucraïnès Dmitro Txigrinski serà traspassat al Barcelona immediatament després que tots dos equips disputin la final de la Supercopa d'Europa aquest divendres a l'estadi Lluís II de Mònaco. Lucescu ha explicat que el president del seu club, Rinat Akhmetov, li ha ratificat el tancament de l'operació "amb la condició que Txigrinski jugui davant el Barça", i ha assegurat que el traspàs del defensa "és un honor perquè jugarà en un dels clubs més grans del món".

Actualitzat
El Barcelona pagarà aproximadament 25 milions d'euros pel traspàs del defensa, que aquest divendres jugarà contra l'equip blaugrana la final de la Supercopa d'Europa i després viatjarà a la capital catalana per ser presentat com el tercer fitxatge de la temporada.

Txigrinski, orgullós


El futbolista ucraïnès també ha reconegut que està a punt de signar el seu contracte amb el Barcelona i ha admès que ha rebut "amb orgull" l'interès del club blaugrana i el seu fitxatge. "Qualsevol futbolista somia en el Barcelona o en un equip semblant", ha afirmat el defensa durant la roda de premsa prèvia a la final de la Supercopa d'Europa, on només ha respost preguntes relatives al seu fitxatge pel Barcelona. El jugador, que s'ha mostrat "convençut" que la seva sortida del Xakhtar "no afectarà negativament l'equip", ha assegurat que està molt satisfet "que el Barcelona s'hagi fixat en mi i m'hagi tingut en compte en aquesta fase de la meva carrera esportiva".

Inicialment reticent a confirmar el seu traspàs, Txigrinski ho ha fet oficial quan el seu entrenador, Mircea Lucescu, assegut a la seva dreta a la sala de premsa del Fòrum Grimaldi de Mònaco, ha donat per fet el seu traspàs. "Però jo sóc un professional i per mi el més important ara és la final de la Supercopa. La decisió ja està presa, però jo encara jugo amb el Xakhtar", ha recordat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut