Anna Casarramona, jugadora de la selecció espanyola, ha marcat tres gols (Font: hockeyasturias.com)
Anna Casarramona, en un partit amb la selecció espanyola (hockeyasturias.com)
Hoquei patins

La selecció espanyola femenina d'hoquei patins debuta al Mundial amb una contundent victòria contra el Japó

La selecció espanyola femenina d'hoquei patins ha debutat amb una victòria contra Japó al Mundial celebrat a Tourcoing (França). El partit s'ha resolt (10-0) a favor de les noies de la selecció amb una àmplia representació catalana. Les noies d'Alberto Mazón arrenquen amb força a Tourcoing abans d'enfrontar-se aquest dilluns a l'Argentina, en un duel entre candidates al títol.

La Selecció Espanyola femenina d' Hoquei patins ha debutat amb una victòria contra Japó al Campionat del Món celebrat a Tourcoing (França). El partit s'ha resolt (10-0) a favor de les noies de la selecció amb una àmplia representació catalana. Aquest dilluns s'enfrontaran amb l'Argentina, en un duel entre candidates al títol.

Les jugadores d'Alberto Mazón han fet un bon inici i han deixat clar que tenen la intenció de fer un bon paper al torneig. La primera part del matx ha acabat en golejada gràcies als gols de Natasha Lee (2), Maria Díez (2), Nara López, Laura Puigdeueta i Berta Busquets (7-0). Han sentenciat la segona part amb un 'hat trick' d' Anna Casarramona, que ha estat la màxima golejadora del partit.

També han jugat Cate Ortega, Berta Tarrida i Sara González, que han contribuït a la victòria del seu equip.

El combinat suma els tres primers punts i tanca el seu primer partit de la seva aventura mundialista.