Corfbol

La selecció de Catalunya debuta en el Mundial sub-23 amb una derrota contra Bèlgica (13-36)

Catalunya ha debutat al Mundial sub-23 de Corfbol que es disputa a Barcelona amb una clara derrota contra Bèlgica, una de les seleccions favorites al títol (13-36). La selecció catalana ha ofert estones de bon joc i d'efectivitat, però no ha pogut fer res davant dels belgues, molt superiors tècnicament i tàcticament. Aquest diumenge, Catalunya s'enfrontarà a Portugal, un matx que a priori es presenta més igualat. Recordem que, en aquest mundial, hi prenen part 12 seleccions nacionals, enquadrades en dos grups de sis.

Actualitzat
Catalunya ha debutat en el Mundial sub-23 de Corfbol que es disputa a Barcelona amb una clara derrota contra Bèlgica, una de les seleccions favorites al títol (13-36). La selecció catalana ha ofert estones de bon joc i d'efectivitat, però no ha pogut fer res davant els belgues, molt superiors tècnicament i tàcticament i que sempre han anat al davant en el marcador.

Aquest diumenge, Catalunya s'enfrontarà a Portugal, un matx que a priori es presenta més igualat. Recordem que, en aquest Mundial, hi prenen part 12 seleccions nacionals, enquadrades en dos grups de sis.
Anar al contingut