Curses de muntanya

Kilian Jornet estableix un nou rècord a l'Aconcagua i culmina la penúltima etapa del projecte Summits of my life

El muntanyenc català ha rebaixat en gairebé tres hores l'última marca oficial fixada pel brasiler Carlos Sà. Amb aquesta nova fita, a Jornet només li queda l'Everest per completar el projecte "Els cims de la meva vida". Ho intentarà el 2015

Actualitzat

Kilian Jornet ha marcat aquest dijous el temps més ràpid mai registrat en l'ascens i descens de l'Aconcagua (6.962 m).

Amb un temps de 12h49' Jornet ha establert un nou rècord en la ruta d'ascenció normal. Amb sortida i arribada a Horcones, ha cobert 59,85 km i superat 3.962 m de desnivell positiu.

"Estic realment molt feliç per aconseguir aquest nou repte. Ha estat molt dur, sobretot a partir de 6.500 m, on he notat l'efecte de l'alçada. De totes maneres, en aquests moments de patiment són els que sempre recordem", declarava al arribar Kilian Jornet.

Jornet ha cobert 59,85 km i ha superat 3.962 m de desnivell positiu. Dilluns ja havia intentat el repte, però la temptativa es va frustrar per culpa del fort vent, superior als 90 km/h. Aquesta nit, i amb més bones condicions, ha destrossat la marca, de manera espectacular. Aquest és el penúltim rècord del projecte Summits of My Life.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut