Reial Madrid

Kaká deixa el Reial Madrid i torna al Milan 4 temporades després

El Milan ha confirmat a través del seu lloc web que ja ha arribat a un acord amb el Reial Madrid pel traspàs de Kaká. El migcampista brasiler signarà un nou contracte de dues temporades amb l'equip rossonero, on cobrarà entre 4 i 5 milions d'euros per temporada. El Madrid no rebrà cap compensació pel traspàs, però s'estalviarà la seva fitxa d'uns 10 milions d'euros, i que suposarà un estalvi de 20 milions euros per l'equip madridista, ja que el contracte del ja jugador del Milan acabava el 2015.

Actualitzat
El Milan ha confirmat a través del seu lloc web que ja ha arribat a un acord amb el Reial Madrid per al traspàs de Kaká. El migcampista brasiler firmarà un contracte de dues temporades amb l'equip rossonero, on cobrarà entre 4 i 5 milions d'euros per temporada. El Madrid no rebrà cap compensació pel traspàs, però no haurà de pagar la fitxa d'uns 10 milions d'euros, cosa que li  suposarà un estalvi de 20 milions euros, ja que el contracte del ja jugador del Milan acabava el 2015.

Özil també podria marxar
Un altre dels jugadors que també podria deixar el club blanc les pròximes hores és Mesut Özil. El Reial Madrid està negociant amb l'Arsenal el seu traspàs i fins i tot podria haver arribat ja a un acord per uns 45 milions d'euros. Tot i això el jugador ha reiterat que no vol abandonar el Bernabéu.
Anar al contingut