Ciclisme

Jens Voigt bat el rècord de l'hora amb 43 anys i estableix una marca de 51 quilòmetres i 115 metres

El veterà ciclista alemany Jens Voigt ha batut aquest dijous a la tarda el rècord de l'hora de ciclisme, amb una marca de 51 quilòmetres i 115 metres, que supera en 1.450 metres el rècord anterior, que tenia el txec Ondrej Sosenka des del 2005

Actualitzat

El veterà ciclista alemany Jens Voigt ha batut aquest dijous a la tarda el rècord de l'hora de ciclisme, amb una marca de 51 quilòmetres i 115 metres, que supera en 1.450 metres el rècord anterior, que tenia el txec Ondrej Sosenka des del 2005.

Voigt, que ahir va fer 43 anys, es retira aquesta temporada del ciclisme professional, i se n'ha volgut anar per la porta gran. Fa uns anys que el rècord de l'hora ha perdut el glamur que va tenir en el passat, en l'època de Moser, Boardman, Obree, Indurain i Rominger. La marca va arribar a superar els 55 quilòmetres, fins que l'UCI va canviar el reglament i va anul·lar tots els registres aconseguits amb bicicletes especials.

Està per veure si els grans especialistes actuals d'aquest esport, com Tony Martin o Fabian Cancellara, s'animaran a intentar superar el temps que Jens Voigt ha fet al velòdrom suís de Grenchen.

Anar al contingut