Barça

Iniesta es mostra convençut que no hi haurà cap problema per renovar el contracte

Els partits internacionals de seleccions d'aquest cap de setmana han deixat el Barça orfe d'estrelles. De fet, només cinc jugadors de la primera plantilla s'han entrenat a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí. Iniesta, Maxwell, Pedro, Pinto i Márquez han treballat amb jugadors del filial i del juvenil. Bojan i Valdés han fet un treball més específic i de gimnàs. Ara el Barcelona tindrà festa fins dimarts, quan començarà a preparar, encara sense internacionals, el partit contra el Getafe. Pep Guardiola ja podrà disposar del migcampista de Fuentealbilla, de baixa des de la final de la Champions de Roma. Iniesta ha mostrat amor etern al Barça i ha assegurat que no hi haurà cap problema amb la renovació del contracte.

Actualitzat
Les lesions el van apartar com mai del terreny de joc. Va passar molts dies al costat dels recuperadors i, en canvi, Andrés Iniesta ha volgut titular el seu diari del triplet com "Un any al paradís". El futbolista poc mediàtic per excel·lència ja té un llibre, on recorda la Copa, la Lliga i la Champions, el 2 a 6 del Bernabéu, la rua de celebració i el gol de Stamford Bridge.

Convertit, indiscutiblement, en un dels millors futbolistes del món, la renovació i millora del seu contracte és un dels assumptes pendents que la secretaria tècnica té damunt la taula. El de Fuentealbilla ja ha assegurat que no hi haurà cap problema per renovar perquè té clar que vol acabar la seva carrera vestit de blaugrana.

El calvari de les lesions queda enrere. Iniesta, que no juga un partit oficial des de la final de la Champions a Roma, està a punt de rebre l'alta mèdica i reapareixerà al camp del Getafe en la pròxima jornada de Lliga. Serà, sens dubte, el millor fitxatge per a Pep Guardiola.
Anar al contingut