Natació sincronitzada

Espanya tanca la seva participació amb una nova medalla de plata en la final de rutina lliure per equips

L'equip espanyol de natació sincronitzada ha guanyat la seva setena medalla, la sisena de plata, en els Mundials de Roma. Les noies d'Anna Tarrés s'han acomiadat de la competició amb una nova plata en la final de rutina lliure per equips. El conjunt espanyol, que es va proclamar campió del món en la disciplina d'estil lliure combinat dimecres passat, s'ha hagut de conformar de nou amb la segona posició després d'aconseguir una puntuació de 98.167. Només Rússia, amb una espectacular nota de 99.167, ha superat l'exercici de l'equip liderat per Gemma Mengual.

L'equip espanyol de natació sincronitzada, format per cinc catalanes, ha aconseguit la medalla de plata als Mundials de Roma en la modalitat de rutina lliure per equips. De nou la selecció de Rússia s'ha endut l'or. Aquesta és la setena medalla que aconsegueix la selecció espanyola, que dirigeix la catalana Anna Tarrés. De les set, sis han estat de plata i una d'or, en la disciplina d'estil lliure combinat per equips, on no van participar les russes.

El combinat espanyol, liderat per Gemma Mengual, ha executat una coreografia basada en els ritmes instrumentals del tema "La casa encantada" del músic Salvador Niebla i han rebut una puntuació total de 98.167, només superada per les russes, que han obtingut una espectacular nota de 99.167. La medalla de bronze ha estat per a la Xina, que ha rebut un total de 97.167 punts, una decisió dels jutges que ha provocat la indignació del públic italià.

En el seu comiat de la competició, l'equip espanyol ha rebut aquest dissabte el premi a la millor participació en competició sincronitzada als Mundials de Roma, que li ha atorgat la Federació Internacional.