Jocs Olímpics

El jugador d'hoquei herba Àlex Fàbregas tanca el seu compte de Twitter després de rebre amenaces

Mentre que la selecció d'hoquei herba es consolida com una de les més sòlides esperances d'assolir una medalla de la delegació espanyola, un dels seus jugadors, Àlex Fàbregas, s'ha vist obligat a cancel·lar el seu compte de Twitter després de rebre nombrosos insults i amenaces. El motiu, haver confessat en una entrevista que ell preferiria jugar amb Catalunya abans que amb Espanya.

Actualitzat
Mentre la selecció d'hoquei herba es consolida com una de les més sòlides esperances d'assolir una medalla de la delegació espanyola, un dels seus jugadors, Àlex Fàbregas, s'ha vist obligat a cancel·lar el seu compte de Twitter després de rebre nombrosos insults i amenaces. El motiu, haver confessat en una entrevista que ell preferiria jugar amb Catalunya que amb Espanya.

Poc abans dels Jocs, Fàbregas va concedir una entrevista al diari "Ara", on va dir, entre altres coses que "jugo amb Espanya perquè és amb qui em toca jugar, no tinc cap altra opció. El meu sentiment és català, no sento el mateix escoltant l'himne espanyol que 'Els segadors'". El jugador del Polo va afegir que en el moment de jugar amb la selecció espanyola "disfruto per mi, pels companys, per la gent que em ve a veure. En cap moment jugo pensant que ho faig per Espanya. Tampoc ens ho fan sentir perquè no tenim la repercussió de l'equip de futbol, que estan tot el dia informant d'ells".

La redifusió de l'entrevista en la premsa estatal va fer que ràpidament s'encengués una reacció en contra del jugador d'hoquei, fins al punt que aquest va haver de tancar el seu compte personal de Twitter davant la virulenta en contra mostrada per nombrosos usuaris, que li van dedicar insults i amenaces.

Aquesta reacció va venir seguida d'una altra reacció, aquest cop defensant el dret del jugador a expressar en llibertat els seus sentiments, amb l'etiqueta #totsomAlexFabregas.

Àlex Fàbregas, de 31 anys, participa en els seus tercers Jocs Olímpics. Cal recordar que renunciar a participar en una selecció espanyola en cas de ser convocat por comportar la inhabilitació esportiva. La selecció espanyola d'hoquei herba que lluita per medalla a Londres està formada per 16 jugadors catalans d'un total de 18 integrants.

Àlex Fàbregas agraeix el suport de Antoni Strubell de Solidaritat Catalana


El diputat de Solidaritat Catalana, Antoni Strubell, ha enviat una carta de suport a Àlex Fàbregas en suport a través del seu compte a Facebook. I la respota d'Àlex Fàbregas ha estat aquesta:
"Moltes gràcies Antoni, La veritat és que no m'entero massa del què em diuen, prefereixo no saber-ho, tot i que se que hi ha muntat un bon sidral. Ja s'ho faran.
T'agraeixo sincerament el suport.Una abraçada".

També ha rebut també el reconeixement oficial del Secretari General de l'Esport de la Generalitat, Ivan Tibau, com es pot veure en aquest vídeo.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut