Waterpolo

El Sabadell s'imposa a les russes del Skif Izmailovo (9-10) en la final de la Supercopa d'Europa de waterpolo femení

La victòria del Sabadell davant l'Skif Izmailovo (9-10) li ha donat al club la primera Supercopa d'Europa de waterpolo femení. El partit entre les actuals campiones d'Europa i el conjunt rus, que ha estat a la final gràcies a la retirada del Shturm Ruza, l'ha decidit Melissa Seidermann a 30 segons del final amb un llençament de penal.

La victòria del Sabadell davant l'Skif Izmailovo (9-10) ha donat la primera Supercopa d'Europa de waterpolo femení a les sabadellenques. El partit entre les actuals campiones d'Europa i el conjunt rus, que ha estat a la final gràcies a la retirada del Shturm Ruza, l'ha decidit Melissa Seidermann a 30 segons del final amb un llençament de penal. Amb aquest triomf a Moscú les jugadores de Nani Guiu han aixecat l'únic títol que li faltava a l'equip per col·locar a les seves vitrines, i a més s'han tret l'espina de l'any 2011, quan van perdre en la seva primera final de la competició contra les italianes del Pro-Recco.

El Sabadell ha anat al davant del marcador durant tot el partit fins que un parcial de 3-0 a favor de les russes ha permès a les locals empatar a 9 en el darrer quart. Amb el resultat igualat, el gol de Melissa ha tallat la remuntada de l'Skif Ismailovo. Les locals encara han disposat de mig minut per tornar a empatar, però la bona defensa vallesana ha assegurat el trofeu per a les sabadellenques.