Futbol Internacional

El PSG fa oficial el fitxatge de Thiago Silva i segueix negociant per incorporar Zlatan Ibrahimovic

El Paris Saint Germain ha fet oficial el fitxatge de Thiago Silva. El club francès no ha volgut donar més detalls de quan pagarà pel central brasiler, tot i que fonts properes a l'operació xifren el traspàs en 40 milions d'euros. El PSG també ha matisat que les negociacions per incorporar el suec Zlatan Ibrahimovic encara continuen obertes.

Actualitzat
El París Saint-Germain ha fet oficial el fitxatge de Thiago Silva. El club francès no ha volgut donar més detalls de quan pagarà pel central brasiler, tot i que fonts properes a l'operació xifren el traspàs en 40 milions d'euros, amb una fitxa anual per al jugador d'entre 7 i 8 milions d'euros durant les cinc temporades de contracte.

El club francès també ha confirmat que continuen les negociacions per tancar també el traspàs del jugador suec Zlatan Ibrahimovic, de qui han matisat que encara no està tancat, tot i l'anunci fet pel president del Milan, Silvio Berlusconi, en què assegurava que havia arribat a un acord per vendre els dos futbolistes al conjunt parisenc per una xifra de prop de 65 milions d'euros.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut