Hoquei patins

El Club Patí Vilanova no pot amb el Benfica i deixa escapar el títol de la CERS (4-6)

El Club Patí Vilanova ha perdut la final de la Copa de la CERS en caure derrotat pel Benfica (4-6). El Benfica s'ha mostrat superior als vilanovins i amb Diogo Rafael, autor de quatre gols, ha dominat la final des del principi. Els portuguesos ja han marxat al descans amb un avantatge d'1-3. A la segona part, el Vilanova ha reaccionat i s'ha acostat al marcador (2-3). Dos nous gols de Diogo Rafael han sentenciat la final a onze minuts de la conclusió. El Benfica ha fet valer el seu potencial per frustrar la il·lusió dels vilanovins de repetir el triomf europeu del 2007.

El Club Patí Vilanova no ha pogut oferir un títol europeu a la seva afició. Els jugadors entrenats per Josep Lluís del Riu han acusat els nervis inicials, i el Benfica ho ha aprofitat per avançar-se amb dos gols. En el minut 14 Rodrigues ha avançat els portuguesos, en una bona jugada de combinació que ha aprofitat els desajustos defensius del Patí. Poc després, als 19 de la primera, amb un xut llunyà Diogo Rafael ha iniciat el seu compte golejador amb un xut llunyà. La bona defensa del Benfica i el control del partit no donaven opcions al Vilanova, fins que en el minut 22 Ferrer ha fet l'1 a 2. Abans del descans, però, Diogo Rafael ha tallat d'arrel les esperances vilanovines amb l'1 a 3.

Reacciona el Vilanova

El joc s'ha equilibrat i el Club Patí ha tornat a somiar amb el triomf ajustant el 2 a 3 en el marcador amb un gol de Rocasalbas al minut 32. Però la figura de Diogo Rafael ha tornat a sorgir amb força, i amb dos grans gols de contraatac ha començat a enfilar el títol per al Benfica (2-5). Els jugadors del Vilanova, empesos per una afició que no ha deixat d'animar els seus en tot l'encontre, no han abaixat la guàrdia i han aconseguit marcar dos gols més (Ferrer i Galán) que han estats contrarestats per Luis Viana. El Poliesportiu del Garraf no ha pogut viure un triomf dels seus, en una final amb gran ambient que ha acabat guanyant el favorit de la competició, el Benfica portuguès.