Waterpolo

El C. N. Sabadell apallissa el Vouliagmeni i guanya la tercera Copa d'Europa en els últims quatre anys (19-10)

El Club Natació Sabadell s'ha proclamat campió de la Copa d'Europa de waterpolo femení per tercera vegada. Les noies de Nani Guiu, liderades per Maica Garcia, han superat el Vouliagmeni grec per un contundent 19 a 10 i han confirmat la seva hegemonia conquerint el tercer títol en els últims quatre anys.

Actualitzat

El Club Natació Sabadell torna a ser el millor equip d'Europa de waterpolo femení. Les noies de Nani Guiu, amfitriones de la competició, han guanyat la final de la Copa d'Europa sense donar opcions a les gregues del Vouliagmeni en un partit que han tingut controlat des del primer moment i que s'han acabat imposant a la piscina de Can Llong per un contundent 19-10.

Al descans, les vallesanes ja dominaven per 10 a 3 i en la represa, el duel s'ha convertit en un tràmit. Les vallesanes s'han dedicat a mantenir el clar avantatge en el marcador. La boia catalana Maica Garcia, amb set gols, ha liderat el triomf del Natació Sabadell, que afegeix la tercera Copa d'Europa del seu palmarès en els últims quatre anys.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut