Barça

El Barça torna a la feina per preparar la visita de la Reial Societat amb les baixes de Jeffren i Milito

Al marge de l'acord amb el nou patrocinador, el primer equip del Barça ha tornat a la feina aquest divendres al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper després d'un dia de festa. El pròxim partit de Lliga serà aquest diumenge, a les nou del vespre, a casa, contra la Reial Societat, un dels equips revelació de la Lliga en el seu retorn a la Primera Divisió. Pep Guardiola ha pogut comptar en la sessió amb tots els seus homes, llevat de Jeffren i Milito, que s'han entrenat a part perquè encara s'estan recuperant de les seves lesions.

Actualitzat
Villa carrega contra Mourinho

David Villa ha estat el jugador encarregat d'oferir la roda de premsa posterior a l'entrenament i ha aprofitat l'ocasió per carregar indirectament contra José Mourinho. L'asturià -anteriorment assenyalat pel portuguès com un davanter que no marcava gols- ha recordat que el Barça només parla sobre la gespa. 

Sense referir-se a Mourinho però al·ludint clarament a ell, Villa ha dit que els blaugranes guanyen els partits al camp i que mai se centren en tot allò que passa abans o després dels enfrontaments. El davanter, malgrat tot, ha negat que dediqués a Mourinho els dos gols que va marcar al Reial Madrid en la golejada del passat clàssic. Villa -això sí- ha admès que aquests dos gols han estat els més importants que ha anotat de moment amb la samarreta dels culers.

Messi fa bons els companys

Tenint en compte la bona adaptació protagonitzada per David Villa en aquest inici de temporada, l'ex del València ha elogiat la bona entesa que manté amb Leo Messi i amb Pedro. "Messi fa bons la resta de jugadors. És més mèrit seu que meu. L'ajuda que rebo dels companys és el més important", ha dit Villa.

Sobre el partit de diumenge enfront la Reial Societat, Villa ha advertit de la trampa en què cauria el FC Barcelona en cas de confiar-se. "Qualsevol partit és important", ha explicat l'asturià.

Horaris definits

Aquest divendres també s'han conegut els horaris dels partits corresponents a l'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei. El Barça rebrà l'Athletic Club al Camp Nou el dimarts 21 de desembre a partir de les 22 hores.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut