El Barça recupera sensacions amb una golejada contra el Sevilla (5-1)

Messi, amb un "hat trick", Neymar i Rakitic han demostrat contra el Sevilla que l'equip ha recuperat l'olfacte golejador després d'unes jornades poc lluïdes

El Barça ha derrotat el Sevilla per 5-1 en partit corresponent a la 12a jornada de la Lliga BBVA. L'equip de Luis Enrique ha recuperat sensacions perdudes després de la derrota del Bernabéu. Messi, que amb un "hat trick" ha superat el rècord de Zarra, Neymar i Rakitic han fet els gols blaugranes.

Piqué ha tornat a l'equip titular i ha fet parella de centrals amb Mathieu. El Sevilla, poruc d'inici, ha acabat acceptant el cos a cos i al Camp Nou s'ha vist un partit trencat, d'àrea a àrea. En el minut 21, Messi ha desencallat el marcador amb un golàs de falta directa. El crac argentí ha espantat el fantasma del rècord de Zarra i ha jugat més alliberat.

Mala sort de Jordi Alba, que s'ha fet un gol en pròpia porteria en l'inici de la segona meitat. Immediatament després, Neymar, de cap, ha aprofitat una centrada de Xavi per esvair qualsevol dubte. En el minut 65, Luis Suárez ha regalat el tercer gol a Rakitic, que no ha celebrat la seva diana.

Messi no s'ha conformat d'igualar el rècord de Zarra i l'ha superat amb dos gols més. Els companys l'han mantejat després del primer, en el minut 72. El de Rosario ha fet el triplet amb un eslàlom marca de la casa, de dreta a esquerra, culminat amb un xut des de la frontal.

El Barça és segon, amb 28 punts, a dos del Reial Madrid.