Motociclisme

Dia de celebracions a Cervera en honor dels campionats del món dels germans Márquez

L'homenatge als germans Márquez, Marc i Àlex, s'ha obert al migdia amb una recepció oficial a l'Ajuntament de Cervera. Els dos campions del món han sortit a la balconada de l'ajuntament de la seva localitat, on han estat aclamats pels seus veïns. A les 19.00 ha començat la rua festiva pels carrers de la vila, amb sortida de l'avinguda del Mil·lenari i arribada a la plaça Pius XII.

Actualitzat

L'homenatge als germans Márquez, Marc i Àlex, s'ha obert al migdia amb una recepció oficial a l'Ajuntament de Cervera. Els dos campions del món (en MotoGP i Moto3) han sortit a la balconada de l'ajuntament de la seva localitat, on han estat aclamats pels seus veïns.

A la recepció, a més dels dos pilots, hi ha estat present tota la seva família. Els seus pares, Julià i Roser, els seus oncles Ramon (president del club de Fans Márquez 93), Jesús i Soledat, i els avis paterns Ramon i Soledat Sáez. És la quarta vegada que l'ajuntament ret homenatge a un campió del món amb cognom Márquez.

Si la família no s'ho ha volgut perdre, les autoritats tampoc. Hi han assistit l'alcalde de Cervera, Ramon Royes; el secretari general de l'Esport de la Generalitat, Ivan Tibau; el president de la Diputació de Lleida, Joan Rañé; l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el delegat a la província de la Secretaria General de l'Esport, Josep Solsona.

A les 19.00 ha començat la rua festiva pels carrers de la vila, amb sortida de l'avinguda del Mil·lenari i arribada a la plaça Pius XII. Serà en aquesta plaça on els dos campions del món faran els seus parlaments. La festa es traslladarà després al pavelló municipal polivalent, que acollirà un concert musical amb els grups Muntband i The Pink Goats.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut