Hoquei patins

Catalunya guanya Xile (2-1) amb un gol d'or i jugarà la final de la Copa Amèrica d'hoquei patins

La selecció catalana ha hagut de suar de valent, però finalment ha vençut Xile per 2-1 i s'ha classificat per a la final de la Copa Amèrica d'hoquei patins. Els de Jordi Camps han patit per superar un rival que havien apallissat en la primera fase del campionat. Els andins han forçat la pròrroga, però han caigut per culpa d'un gol d'or de Jordi Molet, que ja n'ha fet 12. En el temps reglamentari, el mateix Molet havia inaugurat el marcador en el minut 23, després que s'hagués arribat al descans sense gols, però l'equip xilè havia aconseguit empatar sis minuts més tard gràcies a un contracop finalitzat per Nicolás Fernández. L'heroi del partit ha estat el porter xilè Miguel González, que ho ha aturat gairebé tot, dos penals inclosos.