Natació

Belmonte fitxa per a l'UCAM de Múrcia, però torna a entrenar-se a les instal·lacions del Natació Sabadell

Mireia Belmonte ha viscut quatre mesos i mig amb la incertesa sobre el seu futur, sense saber on ni com podria preparar-se per Mundial que ve. Aquest matí s'ha fet oficial el seu fitxatge per a l'equip de la Universitat Catòlica de Múrcia, que li tramitarà la fitxa federativa. La badalonina, però, torna a entrenar-se a les instal·lacions del Natació Sabadell i a les ordres del seu tècnic, Fred Vergnoux.

Actualitzat
Ha entrat a la sala de premsa del Comitè Olímpic Espanyol amb un somriure als llavis. Mireia Belmonte ha viscut quatre mesos i mig amb la incertesa sobre el seu futur, sense saber on ni com podria preparar-se per al Mundial de Barcelona. Aquest matí s'ha fet oficial el seu fitxatge per a l'equip de la Universitat Catòlica de Múrcia, que li tramitarà la fitxa federativa. La badalonina, però, torna a entrenar-se a les instal·lacions del Natació Sabadell i a les ordres del seu tècnic, Fred Vergnoux.

Ningú s'ho hauria imaginat quan el Natació Sabadell i la doble medallista olímpica no van renovar el seu contracte. Belmonte va haver d'anar a entrenar-se a Niça, però l'experiència va ser molt dura i fins i tot es va plantejar deixar la natació.

A casa, i amb el suport familiar, avui l'acompanyaven els seus pares, tot serà més senzill.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut