El Rimini italià és un dels equips més forts del continent.
Beisbol

Arriba a Barcelona el millor beisbol d'Europa amb la disputa de l'Europeu de clubs

Des d'aquest dimarts i fins el diumenge dia 9 de juny, el millor beisbol europeu de clubs es podrà veure a l'Estadi Municipal Pérez de Rozas, a la muntanya de Montjuïc de Barcelona. Juntament amb l'equip de la capital catalana, el C. B. Barcelona, hi jugaran el Paderborn d'Alemanya, el Kinkheim neerlandès, el Brno txec, el Rouen francès i el Rimini italià.

Actualitzat
Des d'aquest dimarts i fins el diumenge dia 9 de juny, el millor beisbol europeu de clubs es podrà veure a l'Estadi Muncipal Pérez de Rozas, a la muntanya de Montjuïc de Barcelona. Juntament amb l'equip de la capital catalana, el C. B. Barcelona, hi jugaran el Paderborn d'Alemanya, el Kinkheim neerlandès, el Brno txec, el Rouen francès i el Rimini italià.

L'organització d'aquest esdeveniment, en un intent de tornar a popularitzar el beisbol al nostre país, ha decidit que l'entrada sigui lliure per a tothom; una ocasió única de veure beisbol de qualitat al nostre país, un esport preciós que ni molt menys és tan difícil d'entendre com sembla.

Diferentment del que alguns poden creure, el beisbol té una gran tradició a Catalunya; una tradició que dura vuitanta anys. Durant els anys 50 i 60, el beisbol català va assolir nivells molt importants, com ara els títols europeus de clubs assolits pel Picadero.

D'uns anys ençà, els catalans han tornat a la primera línia, i a equips que sempre havien tingut un bon nivell, com ara Sant Boi i Viladecans, s'hi ha afegit el Barcelona, que va aconseguir el títol l'any passat i aspira a reeditar el títol aquesta temporada. Això i fer un bon paper en aquesta selectiva Copa d'Europa 2013.

Text: JORDI ROBIROSA
Anar al contingut