Busquets, Semedo, Alba i Dembélé, celebrant un gol en un partit recent (Reuters)
Barça

"8 d'11", el lema del Barça per celebrar el títol de Lliga

El club va fent els preparatius per si el Barça es proclama campió aquest dissabte al Camp Nou

Actualitzat

El Barça ho té tot a favor per proclamar-se campió de Lliga aquest dissabte, ja sigui per una derrota de l'Atlètic de Madrid davant del Valladolid (16.15), ja sigui per una victòria del mateix Barça sobre el Llevant (20.45). El cas és que el club blaugrana ja prepara sense fer soroll les celebracions amb la confiança que el Camp Nou celebrarà el títol.

Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), ha confirmat finalment la seva assistència al partit per lliurar la copa de campions si s'escau.

El club, de la seva banda, fa els preparatius per la festa posterior, confiant que hi haurà un títol per celebrar. De fet, els jugadors ja tenen a punt unes samarretes commemoratives amb un missatge que recorda l'hegemonia de l'equip a la Lliga en els últims anys: "8 d'11". Segons el diari Sport, la xifra estadística es completarà amb la frase: "L'extraordinari és que sembli normal".

Es dona per fet que, en cas d'èxit, hi haurà parlaments, però el Barça no ha volgut confirmar cap actuació ni acte especial.  

Anar al contingut