Barça

5.815, número de tall del sorteig de les entrades dels socis del FC Barcelona per a la final de Copa del Rei

A partir de la sol·licitud número 5.815, el Barça començarà a assignar entre els seus socis les 13.125 entrades que li han correspost per a la final de la Copa del Rei, a Madrid, contra el Sevilla
Imatge del sorteig a la sala de premsa del FC Barcelona (Foto: Víctor Salgado, FCB)

Imatge del sorteig a la sala de premsa del FC Barcelona (Foto: Víctor Salgado, FCB)

Aquest dijous s'ha celebrat el sorteig per repartir entre els socis del FC Barcelona les 13.125 entrades que la Federació Espanyola ha assignat al club blaugrana per a la final de la Copa del Rei, que el primer equip jugarà contra el Sevilla el diumenge 22 de maig a l'estadi de l'Atlètic de Madrid, el Vicente Calderón.

El número de tall ha estat el 5.815. A partir d'aquest número de sol·licitud seran adjudicades les entrades entre els socis barcelonistes que han fet la seva petició per assistir en directe a la final de Copa. El Barça es posarà en contacte a partir d'aquest mateix dijous amb els afortunats.

Per requeriment de l'organitzador de la final, les entrades seran nominals, amb el nom del soci a qui ha estat assignada ben visible. El FC Barcelona dóna la possibilitat als guanyadors de cedir la seva entrada a un altre soci omplint un formulari penjat al web del club entre el 15 i el 18 d'abril. Fora d'aquest termini no es podrà fer cap cessió.
 

NOTÍCIES RELACIONADES