Maradona en el moment del gol contra Anglaterra
Futbol Internacional

35 anys d'un dels millors gols de la història

En el partit contra Anglaterra, Diego Armando Maradona va fer una de les actuacions individuals més recordades de tots els temps

Redacció Esport3Actualitzat

La cama esquerra de Diego Armando Maradona va fer tornar bojos tots els seus rivals. El 10 argentí era diferent, un autèntic superdotat del futbol. Sens dubte, el millor del seu temps. Moltes són les jugades que es recorden del Pelusa, però si hi ha un partit que va passar a la posteritat va ser el que va disputar contra Anglaterra.

I és que el 22 de juny del 1986 és una data guardada en la memòria de qualsevol aficionat al futbol. L'Argentina s'enfrontava a Anglaterra als quarts de final del Mundial de Mèxic. A l'inici de la segona part del partit, Maradona ja va fer història amb la "mà de Deu". Però el Pelusa no en va tenir prou i, pocs minuts més tard, va fer encara més gran la seva llegenda amb un autèntic golàs.

 

"Barrilete cósmico"

El gol de Diego Armando Maradona no seria el mateix sense la narració de Víctor Hugo Morales. Les paraules del periodista van fer que la jugada de l'argentí es convertís en una autèntica obra d'art.

"Maradona, en una corrida memorable, en la jugada de todos los tiempos. Barrilete cósmico... ¿De que planeta viniste? Para dejar en el camino a tanto inglés, para que el país sea un puño apretado gritando por Argentina..."

Anar al contingut