Gabriele Gravina, president de la Federació Italiana de Futbol, ha amenaçat la Juve amb l'expulsió de la Serie A
Futbol internacional

17 de maig, nova proposta de data per reprendre la lliga italiana de futbol

Actualitzat

El president de la Federació Italiana de Futbol, Gabriele Gravina, ha donat la data del 17 de maig com a probable per al retorn de la Serie A, la primera divisió del futbol transalpí. En una entrevista a l'històric programa televisiu de la RAI La Domenica Sportiva, Gravina també ha assegurat que la competició es pot allargar fins a la tardor, en una proposta similar a la que ha formulat Iker Casillas per a la lliga espanyola i que Javier Tebas ja ha rebutjat.

"L'única manera per gestionar de manera seriosa una situació d'aquestes característiques és que s'acabi, sigui com sigui, aquest any 2020. A partir d'aquí, estem treballant en tota una sèrie d'hipòtesis per poder gestionar aquesta situació de la millor manera possible. Una data probable per tornar a començar és la del 17 de maig, però vull subratllar que és una hipòtesi."

Gravina també ha explicat que acabar la Lliga al setembre o l'octubre és una manera de no comprometre "no només aquesta temporada, sinó la que ve". La Sèrie A ha convocat, d'un dia per l'altre, una assemblea telemàtica d'urgència, en què està previst que no només es discuteixi sobre el nou calendari de la competició, sinó, també, sobre qüestions salarials dels futbolistes.

Anar al contingut