FUTBOL

15.000 culers tenyiran Torí de blaugrana per la final de la Champions femenina

El Barça continua arrossegant milers de seguidors, que viatjaran en autocar i avió per donar-los suport contra l'Olympique de Lió

Imma PedemonteActualitzat

La marea blaugrana per animar el Barça femení a la final europea de Torí, el dissabte 21 de maig, pot arribar als 15.000 aficionats a l'estadi de la Juventus, amb una capacitat de 41.500 espectadors. Per a la final de Budapest del 2019 s'hi van desplaçar unes mil persones.

Les entrades per poder accedir al partit s'han aconseguit per dues vies. D'una banda, el FC Barcelona, que a través de la seva web ja les ha venut totes. Primer es van posar a disposició dels socis 3.000 entrades gratuïtes, que es van exhaurir ràpidament. Després va ser el torn dels no socis: un paquet de 4.000 més, a un preu molt assequible. També s'han acabat.

Les entrades també es poden buscar a la web de la UEFA, que la setmana passada ja havia comptabilitzat més de 6.000 tiquets comprats des de l'estat espanyol. Aquí encara en queden. Hi ha disponibilitat a la part més alta del gol on estan situats els seguidors blaugranes, i també al lateral d'aquesta mateixa zona superior, amb entrades de 10 euros els adults, 5 els nens i també packs familiars, que encara surten més econòmics. La resta de zona culer, tota ocupada.

 

40 autocars i 3 vols xàrter

Els aficionats, a més d'optar pels cotxes particulars --tot i que fins a Torí són unes quantes hores de trajecte--, també poden decidir-se per alguna de les dues opcions possibles següents per viatjar a Itàlia. De moment hi ha previstos uns 40 autocars, ja plens (el club, però, encara disposa de places i en pot omplir de nous), i també 3 vols xàrter, a més dels vols regulars.

Pantalles gegants a Barcelona i Mollet

Per als que es queden però també es volen ajuntar per viure'l més intensament, hi haurà una pantalla gegant a Barcelona que encara no se sap on es col·locarà. L'Ajuntament ha donat llum verda a la iniciativa, però falta concretar l'escenari.

També a la ciutat de Mollet del Vallès, d'on és Alexia Putellas, s'instal·larà una pantalla gegant segons ha anunciat l'Ajuntament de Mollet. Ho farà en col·laboració amb la penya barcelonista de la ciutat i se situarà a la pista exterior del pavelló municipal Riera Seca.

La nova cita històrica del Barça femení ja ha engegat el compte enrere. Queden 9 dies per a la final de Torí, que es podrà veure en directe per TV3 i les plataformes digitals de la CCMA.

ARXIVAT A:
Alexia Putellas
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut