Futbol

15 dels 20 equips de Primera Divisió passen els tests abans de tornar als entrenaments

Els jugadors del Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid també s'han sotmès als exàmens mèdics complint amb els protocols de seguretat

Àlex OlivaActualitzat

Sergio Ramos i els seus companys del Reial Madrid han anat arribant l'un darrere l'altre a la Ciutat Esportiva Valdebebas. Els esperava Zinedine Zidane. Seguint els protocols, amb mascareta, guants i distància de seguretat, ha pogut xerrar breument amb els seus jugadors. Feia gairebé dos mesos que no els veia en persona.

El "Cholo" Simeone també ha arribat amb totes les mesures de protecció al Wanda Metropolitano. Els futbolistes de l'Atlètic de Madrid ja tenien ganes de reconnectar-se al famós "partit a partit", com ha reconegut Marcos Llorente.

El Mallorca ha estat un dels clubs que ha distribuït imatges dels seus jugadors passant les ja famoses proves PCR: Take Kubo i els seus companys, amb les extraccions de sang i les mostres de l'interior del nas.

Aquest dimecres era dia de testos i de proves físiques. Calia saber com han passat els futbolistes aquest confinament. Els del Llevant s'ho han pres amb bon humor. Fins i tot han pogut trepitjar la gespa del camp de manera individual, però per tocar pilota encara caldrà esperar.

Dels 20 equips de Primera Divisió, 15 ja han passat les proves i aquest dijous ho faran els cinc restants, entre ells l'Espanyol.

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut