Curses de Muntanya

Mor el company de Kilian Jornet, Stéphane Brosse, en un l'intent de creuar el Mont Blanc

Un accident en caure per una cornisa li ha costat la vida aquest diumenge a Stéphane Brosse, el francès que acompanyava Kilian Jornet en la travessa del Mont-Blanc, una de les set dins de l'últim projecte de l'esportista català. Brosse ha patit una caiguda d'uns 600 metres prop de L'Aguille d'Argentiere.

Actualitzat
Un accident en caure per una cornisa li ha costat la vida aquest diumenge a Stéphane Brosse, el francès de 40 anys que acompanyava Kilian Jornet en la travessa del Mont-Blanc, una de les set dins de l'últim projecte de l'esportista català.

Brosse, triple campió mundial d'esquí de muntanya, acompanyava el català Kilian Jornet en un desafiament de creuar el Mont-Blanc, ha patit una caiguda d'uns 600 metres després de trencar-se una cornisa de neu al paratge de L'Aiguille d'Argentiere.

L'equip del Kilian ha publicat un comunicat en la seva pàgina de Facebook:

"Lamentem comunicar que durant la temptativa de travessa del Mont Blanc que Kilian i Stéphane Brosse estaven portant a terme aquest diumenge, Stéphane ha perdut la vida a causa d'un lamentable accident. En Kilian es troba fisicament bé i en aquests difícils moments està dedicant totes les seves energies a recolzar la familia de Stéphane i amics. En els propers dies s'emetrà un comunicat oficial. Gràcies per la vostra comprensió i recolzament en aquests moments. Equip Kilian".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut