Vents de fins a 90 km/h provoquen diversos accidents a Pequín

Alberto AlcántaraActualitzat

Vents de fins a 90 km/h van provocar diversos incidents amb ferits i destrosses a Pequín aquest divendres. L'estació meteorològica municipal de la capital xinesa va emetre una alerta groga. Els vents van ser més encara més forts al districte de Miyun, a uns 80 quilòmetres de la capital, on van bufar cops de fins a 120 km/h.  

La ventada va interrompre el trànsit en diversos districtes, per la caiguda d'arbres i elements del mobiliari urbà que van bloquejar les carreteres. Al districte de Dongchent, un vianant va quedar atrapat per una tanca que li va caure al damunt, amb el resultat de lesions lleus.

Un altre accident va passar quan un fragment d'una teulada de xapa va donar un cop a un conductor de motocicleta que va haver de ser hospitalitzat. El vehicle que li anava darrere va gravar el moment de l'impacte.

La ventada ha tingut una conseqüència positiva, que ha estat la neteja de l'aire després d'uns dies marcats per una forta tempesta de sorra originada al desert de Gobi. Segons el Centre de Monitorització Ambiental Municipal de Pequín, aquesta ha estat una de les tempestes de sorra més fortes de l'any, i ha portat sota mínims l'índex de qualitat de l'aire.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut