Una impressionant tempesta deixa 40.000 llars sense electricitat a Sydney

Alberto AlcántaraActualitzat

Una impressionant tempesta va deixar a les fosques unes 40.000 cases de Sydney divendres a la tarda. Unes 5.000 encara estaven sense llum dissabte al matí. A més, es van multiplicar els problemes derivats de les inundacions i el vent.

La pluja va caure de manera torrencial, acompanyada de forta activitat elèctrica. En alguns barris es van registrar uns 60 mm de precipitació en poca estona.

Al vídeo que acompanya aquesta notícia podeu veure els aspectes més plàstics de la tempesta: l'arcus que s'aproxima a Sydney, vist des d'un avió un "time lapse" de la tempesta i un altre amb els llamps.

Però, si busqueu per les xarxes socials, trobareu testimonis dels problemes derivats d'aquest fenomen: carrers i edificis inundats, fortes ràfegues de vent, vehicles arrossegats...

Els serveis d'emergència van atendre més de mil trucades. L'aeroport de Sydney i els serveis ferroviaris també van quedar afectats, amb retards i talls.

Aquesta tempesta ha arribat just després d'uns dies d'inundacions més cap al nord, a l'estat de Queensland, on també s'han vist imatges que no deixen indiferent.

Notícia relacionada: Inundació d'una línia ferroviaria a Queensland.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut