Sant Pere de Vilamajor

Una dona ferida greu per un llamp durant la tempesta a Sant Antoni de Vilamajor

La víctima, de 43 anys, està ingressada a l'Hospital Vall d'Hebron

RedaccióActualitzat

Una dona ha resultat ferida greu per l'impacte d'un llamp a Sant Antoni de Vilamajor, al Vallès Oriental, durant la tempesta que ha afectat gran part de Catalunya aquest dimecres tarda. 

Fonts de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona han informat aquest dijous que la víctima, de 43 anys, està estable i té pronòstic reservat.

La víctima, de 43 anys, estava passejant amb el seu marit quan va començar la tempesta i un llamp va impactar molt a prou seu. Això va fer que caigués a terra i es donés un cop molt fort al cap

La dona va ser atesa primer per la Policia Local del municipi, que la va poder reanimat amb un desfibril·lador que hi ha al vehicle policial. Després, el Sistema d'Emergències Mèdiques la va traslladar al Vall d'Hebron amb pronòstic greu.

 

 

La policia local també va atendre el marit de la dona, a causa d'un atac d'angoixa
 

Aiguats a Santpedor (Toni Serra)
 

Set comarques afectades

Al Bages, al Vallès Oriental i Occidental i al Barcelonès, la pluja d'aquest dimecres ha estat especialment intensa, tot i que ha caigut en molt poca estona. En total, la tempesta ha afectat set comarques. Protecció Civil ha activat la fase de prealerta el pla d'emergències per pluges Inuncat. 

Durant la tarda, el fort vent ha acompanyat la pluja intensa i la pedra. Els bombers han rebut més de dos-cents avisos i han hagut d'intervenir també per retirar branques d'arbres caiguts. També han treballat per bombar l'aigua que havia inundat baixos i soterranis.

 

Un arbre ha caigut a Barcelona (Xavi Lemus)


Les fortes tempestes que han escombrat aquesta tarda la Catalunya central fins al litoral han provocat problemes entre les 7 i les 9 del vespre a diverses carreteres i als trens de Rodalies, que ja han restablert la circulació. 

Una de les carreteres més afectades per l'aigua ha estat l'A-2, on els vehicles tenien dificultats per circular. També han tingut problemes algunes línies de tren, com l'R1 i l'RG1, i ha calgut interrompre la circulació entre Mataró i Calella.
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut