Una borrasca amb molt de fred i poca neu

Persisteix l'ambient gèlid al matí, amb glaçades a prop de la costa, i fred al migdia, amb màximes ben curtes. El dia presentarà tres elements: el sol, la boira i una mica de neu.

Actualitzat

Una pertorbació del Mediterrani agafarà embranzida i descarregarà precipitacions cap a les Balears. 

Sol, núvols i alguns ruixats. Tarda de sol i boires. Les boires localment seran persistents al nord de la plana. La neu quedarà restringida al Pirineu de Lleida, sobretot a la Vall d'Aran, d'uns pocs centímetres. La neu també arribarà al massís del Port.

A la tarda, el vent es reforçarà als tres extrems del país amb tramuntana a l'Empordà, vent de nord a les cotes altes del Pirineu i mestral a les Terres de l'Ebre. Els cops més forts arribaran cap al tard als 90 km/h. L'ambient continuarà fred, tant al matí com al migdia. Les màximes amb prou feines s'acostaran als 14 ºC. La glopada d'aire fred donarà temperatures inferiors als -15 ºC a alta muntanya del Pirineu.

I els propers dies...

El fred es mantindrà ben viu amb predomini del sol. Les ventades, que començaran demà cap al tard, es mantindran o, fins i tot, es reforçaran de nord durant el cap de setmana. La segona glopada d'aire fred de la setmana arribarà diumenge.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut