Un pont de Nova York queda encallat a causa de la calor

Nil FarrésActualitzat

Dilluns a la tarda la calor intensa va fer que s'hagués de tancar el pont de la Tercera Avinguda de la ciutat de Nova York, que connecta El Bronx amb Manhattan. El material del pont es va dilatar de tal manera que no hi havia manera de poder fer encaixar la part central perquè els vehicles hi poguessin tornar a circular amb normalitat. A causa d'això hi va haver importants retards de trànsit, ja que va passar en una hora punta a la ciutat.

El pont de la Tercera Avinguda de Nova York no encaixava per les altes temperatures

Segons els funcionaris, el pont es va quedar encallat en una posició oberta a causa de l'expansió tèrmica de l'acer. Per aquest motiu, diversos equips de reparació d'urgència van remullar l'estructura amb aigua des de diversos vaixells per intentar refredar el metall. Fins i tot, un operari intentava, amb una eina elèctrica, retallar un dels vorals del pont per fer-lo tornar a encaixar.

Operari intentant retallar un dels vorals del pont

El pont va estar tancat fins, aproximadament, dos quarts de set del vespre i poc després ja es van poder observar vehicles circulant-hi.

La ciutat de Nova York està immersa en una onada de calor. Central Park va registrar el dilluns la temperatura més alta de l'any a la ciutat, 35 ºC.

L'estructura del pont, remullada des del riu

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut