Un dimoniet irromp al mig d'un partit de futbol al Perú

Escolteu com els locutors del partit de futbol narren l'aparició del remolí

Néstor GómezActualitzat

Un espontani salta al camp, sorprèn a tothom, i obliga a aturar el partit de futbol durant uns minuts. Dit d'aquesta manera faria pensar que es tractava d'un aficionat que volia ser protagonista, però no, qui va obligar a parar el partit va ser un dimoniet, un remolí de pols.

El dimoniet va irrompre diumenge al bell mig de la final de la lliga del districte de Piura de la Copa Perú de futbol, entre els equips Semillero i San Andrés, a la població de Tambogrande. El partit estava empatat durant la segona part quan el dimoniet va saltar al camp i durant uns segons va ser l'autèntic protagonista. El remolí de pols va recórrer tot el camp, d'una porteria a l'altra i va aixecar una gran polseguera, amb visibilitat molt baixa. Sense dubtar-ho ni un moment, l'àrbitre va parar el partit fins que l'espontani meteorològic no va abandonar el camp.

Un cop el dimoniet va desaparèixer, el partit es va reprendre i va acabar amb el curiós resultat de 9-8 a favor de l'equip local, el Semillero.