Un dia amb una mica de tot

Tornem de nou a l'ambient d'hivern amb màximes per sota dels 20 ºC. Farà tot tipus de temps, en funció de l'indret: vent, ruixats, sol i neu

Néstor GómezActualitzat

Al llarg de la setmana tindrem baixes pressions amb un reguitzell de sistemes frontals que escombraran Catalunya. La majoria dels fronts seran descafeïnats i amb la precipitació ubicada cap al Pirineu.

Tot tipus de temps 

El matí serà assolellat, amb núvols a l'Empordà i d'altres cap a les comarques tarragonines. El protagonista del matí és i serà el vent de ponent, amb cops forts al prelitoral i litoral de Tarragona i Barcelona. Els cops de vent han superat els 100 km/h a les muntanyes de Prades i al Camp de Tarragona. A la tarda arribarà arreu del país des de l'Aragó una massa més densa de núvols i caurà algun ruixat a Ponent i a l'interior de les comarques tarragonines. En paral·lel, durant tot el dia a la Vall d'Aran nevarà feblement, amb una cota de neu que rondarà els 1.200 metres.

Ambient d'hivern

Les temperatures matinals baixaran força al Pirineu, mentre que a la resta es mantindran sense canvis a causa del vent aponentat. L'ambient d'hivern el notarem a partir del migdia, quan el mercuri quedarà aturat en valors de 16 o 17 ºC, lluny dels més de 20 ºC dels darrers dies.

I els propers dies...

El tren de sistema frontals que ens creuarà durant els propers dies farà que cada dia hi hagi ruixats, una mica de neu, cel variable i vent.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut