Una onada engoleix un ciclista imprudent a Galícia

El temporal de mar a Galícia va aixecar onades superiors als 8 metres

Néstor GómezActualitzat

L'atreviment i la imprudència d'aquest ciclista, a un pas d'acabar en tragèdia, ahir. El ciclista va avançar per l'espigó per desafiar la força de les onades a Punta Herminia, a la Corunya. Un amic seu gravava l'escena de l'arribada d'una gran onada que engoleix i tomba el ciclista. Afortunadament, no va passar d'un ensurt, però podria haver acabat amb l'home empassat pel mar.

 

Tota la costa gallega es troba en alerta per mala mar i continuarà activada fins divendres, com a mínim, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). Durant aquesta nit i matinada, el litoral ha rebut vents molt forts: l'estació de Penedo do Galo, a l'extrem nord de Lugo, ha arribat als 135 km/h; i a Gándara, una mica més al nord de Pontevedra, 121 km/h. El temporal dur de mar ha deixat entre ahir i avui onades significatives, d'entre 7 i 8 metres, mentre que aquest migdia havien disminuït a uns 5 metres.

A Cantàbria, ahir a la nit una embarcació va bolcar al Puntal, a Laredo. Un mariner va poder sortir de l'aigua nedant i un altre ha desaparegut. Es manté actiu un ampli dispositiu de rescat del pescador de Laredo.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut