Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Un bòlid il·lumina el cel nocturn i s'ha vist des de molts indrets del país

Néstor Gómez Actualitzat
TEMA:
Meteorologia

Dimarts a la tarda, cap a les 18.15 h, un bòlid va creuar el cel de Catalunya. Un fet curiós que va córrer molt ràpidament per les xarxes socials. A casa nostra hem trobat un gran nombre de testimonis d'arreu del territori com Girona, Terrassa, Alpicat, Sant Boi de Llobregat i Reus, entre altres indrets. El fenomen es va veure amb un cel molt més fosc a Girona i més clar cap a les Terres de l'Ebre. Rafael Fernández, de Sant Boi de Llobregat, ha capturat aquestes imatges del bòlid.

Un bòlid o bola de foc és un estel fugaç molt lluminós, i es produeixen quan una roca provinent d'un asteroide o un cometa penetra en l'atmosfera terrestre a velocitats d'entre 10 i 70 km/s. El fregament amb l'atmosfera les desintegra parcialment o totalment. Si són roques molt grans, amb una massa superior a desenes de quilograms, poden aterrar a la superfície terrestre en forma de meteorit.

Tan aviat va travessar i il·luminar el cel, va córrer per les xarxes socials:

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut