Tres ferits lleus per un possible tornado a Eivissa

Alberto AlcántaraActualitzat

El temporal de llevant ha començat a mig gas a Catalunya, però ja ha tingut algunes conseqüències a les illes Balears. A Eivissa, un possible tornado ha provocat 3 ferits i nombrosos danys materials a Cala Gració, al costat de Sant Antoni de Portmany.
 


Els serveis d'emergències han atès una setentena d'incidents fins a primera hora de la tarda.

 


El més greu hauria estat aquest possible tornado a la zona de Cala Gració, tot i que per les imatges no es pot deduir si es tracta d'un cap de fibló o d'un esclafit.

En tot cas, el vent ha ferit de manera lleu 3 treballadors que estaven treballant en l'obra d'un dels hotels de la zona. La ventada també ha provocat la caiguda d'arbres i torres elèctriques.


Alguns testimonis han compartit altres vídeos i fotografies de la tempesta i dels seus efectes, que també han estat visibles al poliesportiu de Can Coix, situat a uns dos quilòmetres de Cala Gració.


Els registres de precipitació més importants d'avui a les Balears, segons les dades de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), han caigut a l'illa d'Eivissa: 49 mm a l'aeroport, 48 mm a Sant Antoni de Portmany o 44 mm a Sant Joan de Labritja. Aquestes pluges han caigut de forma intensa, amb acumulacions de més de 30 mm en mitja hora. A més a més, s'han registrat fortes ventades.

 


L'AEMET manté els avisos actius per avui i demà:

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut