Torna l'ambient primaveral

La retirada de la borrasca del cap de setmana obre les portes a l'arribada de l'anticicló. Vénen dies primaverals. Les ventades de la matinada han superat els 100 km/h al Pirineu.

Néstor GómezActualitzat

Definitivament, l'hivern ve a batzegades. Després d'un darrer cap de setmana fred i de neu, novament les temperatures agafen embranzida cap a valors primaverals.

Més sol que núvols 

Les ventades de dilluns minvaran durant la primera meitat de dimarts. De matinada, els cops de vent ha estat forts a l'Empordà, cotes altes del Pirineu i comarques de Tarragona, amb valors superiors als 90 km/h, destaquen: 142 km/h a Portbou, 121 km/h a la Tosa, 111 a Boí (2.500 m) i 93 al Perelló. El vent minvarà a la tarda, sense desaparèixer del tot. L'ambient serà molt assolellat, amb més núvols al Pirineu del tot inofensius.

Fred matinal i migdia suau

De bon matí, el fred s'imposarà a totes les comarques de l'interior, amb glaçades a tot el Pirineu i comarques de l'interior. Només al litoral, la nit serà menys freda. L'ambient al migdia serà ben agradable, amb màximes que s'acostaran als 20 ºC als indrets més càlids del país.

I els propers dies...

Arriben dies de sol, d'alguns núvols i de precipitacions minses. L'ambient serà primaveral, amb petites variacions, fins divendres.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut