Tarda de pocs núvols i ambient suau

El temps anticiclònic continua garantit durant el cap de setmana. Hi haurà pocs canvis en l'estat del cel i en les temperatures.

Actualitzat

L'anticicló serà l'actor principal de la situació meteorològica. No esperem canvis significatius en el temps. L'únic factor destacat serà el vent de nord, que bufarà moderat i amb alguns cops forts a l'Empordà.

Sol

El dia ha començat amb presència de núvols baixos cap a la costa Daurada i també a punts de la Depressió Central, nord-est i vessant nord del Pirineu. Amb el pas de les hores, aquests núvols s'han trencat parcialment. El sol ha regnat amb poca oposició. De cara a la tarda creixeran nuvolades al Pirineu oriental i punts de muntanya del nord-est i el prelitoral, però pensem que no derivaran en ruixats. També es mantindrà tapat al vessant nord del Pirineu de Lleida. Farà sol a la majoria de comarques.

Contrast tèrmic

Es mantindrà el contrast marcat entre les temperatures mínimes i les màximes. A primera hora hem tingut valors similars als de divendres, amb petites pujades o baixades: les glaçades treuen el nas a alta muntanya i les temperatures han voltat els 11-13º C a molts punts d'interior. Han quedat sobre els 17ºC a la costa. Les màximes poden pujar una mica, però no hi haurà canvis significatius.

I diumenge...

Sense novetats: el cel es veurà poc ennuvolat i els termòmetres no es mouran gaire. Esperem el pròxim canvi de temps per a mitjans de la setmana que ve.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut