Tarda de bonança meteorològica

Alberto AlcántaraActualitzat

El temps anticiclònic de divendres té continuïtat el cap de setmana de Sant Jordi, amb molt poques excepcions. D'entrada, dissabte, el Dia Internacional de la Mare Terra, és un dia molt tranquil, amb un flux de vent del sud-oest que farà remuntar les temperatures. Bufarà amb algun cop moderat a la Costa Brava i a la tarda.

Sol aclaparador

El cel es mostrarà assolellat arreu durant gran part del dia. Durant les hores centrals del dia, l'únic moviment serà la convecció responsable dels núvols d'evolució en punts de muntanya, sobretot al Pirineu. Seran núvols inofensius. 

Temperatures en ascens

El fred de primera hora remet parcialment, amb un ascens de la temperatura mínima en general. La diferència respecte de divendres s'ha notat més en molts punts de les comarques de Girona i al Pirineu. En canvi, els valors de primera hora han baixat 2 o 3º C per ponent. La temperatura diürna també pujarà entre 2 i 4º C a molts indrets, i superarem els 22 o 23º C en els casos més extrems.

I per Sant Jordi

La memòria potser ens diu que plou molt per Sant Jordi, en contra del que mostra l'estadística. Aquest any, la diada serà de temps estable a la major part del país. Només esperem algunes nuvolades de tarda, sense descartar algun xàfec puntual i minso al Pirineu. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut