"Stop al canvi climàtic" de Francesc Mauri
"Stop al canvi climàtic" de Francesc Mauri

"Stop al canvi climàtic" de Francesc Mauri

Anem molt més enllà de les paraules, posem xifra als nostres impactes i donem resposta al planeta

Néstor GómezActualitzat

Francesc Mauri posa xifres al nostre impacte sobre el planeta i ens dóna solucions i petits passos per ser sostenibles sense excuses.

Dimecres, Francesc Mauri presenta el seu últim llibre "Stop al canvi climàtic. Com podem ser més sostenibles?", de Cossetània Edicions, a dos quarts de vuit del vespre a la llibreria Casa del Llibre del passeig de Gràcia de Barcelona. La presentació anirà a càrrec del conseller de Territori i Sostenibilitat Josep Rull i de Francesc Mauri.

Sovint es parla de canvi climàtic i ens fa la sensació que queda lluny, que això no fa per a nosaltres, que des de casa no hi podem fer res. Doncs no, tot el contrari. Aquest llibre demostra que sí que podem incidir, i molt, en la manera com funcionem energèticament en l'espai domèstic, a la feina, en els comerços o en el transport que utilitzem. A través dels consells que us oferim, millorarem el nostre entorn, segur, el del planeta també i, de passada, podrem estalviar força diners sense gaire esforç. La sostenibilitat i l'eficiència energètica són a les nostres mans.

Alguns dels exemples que us presentem ho evidencien clarament i posen de manifest que molta gent a Catalunya ja ho practica amb èxit.

Francesc Mauri és autor i coautor de diversos llibres. El 8 de març del 2010 va ser membre de l'equip de Catalunya Ràdio premiat amb l'Ondas per la cobertura informativa del temporal de neu. També ha estat guardonat amb el premi 2014 al millor professional de ràdio a Catalunya. Actualment Actualment presenta "El temps" a TV3 i a Catalunya Ràdio i és director i presentador del programa "MeteoMauri".

 

Anar al contingut