Seül viu les pitjors inundacions en 80 anys, que deixen almenys nou morts

Un diluvi de pluja torrencial va caure sobre Seül, capital de Corea del Sud, i va negar carrers, va atrapar persones en cases inundades i va cobrir d'aigua els cotxes. Les intenses pluges i inundacions han deixat almenys nou morts i unes 2.800 cases i edificis estan afectats.

 

Dimarts Seül es va despertar amb un panorama inimaginable: la ciutat estava coberta d'aigua. El districte dens, lluminós i famós de Gangman van quedar negat, amb edificis i botigues inundats. Els cotxes, els autobusos i les estacions de metro van quedar sota l'aigua. A causa de l'aigua acumulada, s'han tallat més de 50 carreteres i s'han evacuat unes 400 persones que tenen els seus habitatges afectats pel nivell de l'aigua.

En diverses zones de Seül, com la ciutat portuària d'Incheon, hi van caure més de 100 mm en una hora durant la nit de dilluns a dimarts. Al districte de Dongjak, al sud de la ciutat, es van recollir 141 mm en una hora, es considera el ruixat més intens des del 1942. El total de pluja registrada a Seül ha estat de 442 mm, segons l'agència meteorològica sud-coreana.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut