Rescat d'animals després del pas de l'huracà Florence

Alberto AlcántaraActualitzat

Fa poc més d'una setmana, l'huracà Florence va tocar terra a la costa est dels Estats Units, a l'estat de Carolina del Nord. Durant els dies posteriors, el Florence va continuar portant pluges torrencials i va provocar grans inundacions. El balanç de víctimes mortals va superar la desena. Va haver-hi milers de persones rescatades, però avui parlarem d'uns altres afectats: els animals.

Enmig del caos provocat per la tempesta, l'organització sense ànim de lucre Turtle Mountain Animal Rescue es dedica a ajudar els animals que troben abandonats. Al vídeo associat a la notícia podeu veure com rescataven uns gossos aïllats per l'aigua, a prop de Rocky Point. Una desena de gossos van ser traslladats a un centre d'acollida.

Però si seguiu les activitats d'aquesta organització a les xarxes socials, veureu com també han recollit gats, cavalls, cabres o alpaques:

 

Justament, una de les imatges més comentades d'aquest huracà la van protagonitzar uns animals:

Notícia relacionada: Un grup de cérvols que fugien amb l'aigua al coll

L'instant va reflectir la vulnerabilitat d'aquestes criatures davant de les catàstrofes naturals.

El Florence va acumular més de 900 mm de pluja a punts de Carolina del Nord, on moltes carreteres van quedar tallades per les inundacions. Moltes cases i comunitats van quedar aïllades.

 

 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut