Quin temps farà per Setmana Santa dia a dia

Màniga curta o jaqueta? Paraigua obert o desat a l'armari?

Ja tenim aquí els dies clau de Setmana Santa. Si posem tot el temps que farà sobre una balança, us avanço que quedarà decantada clarament cap al bon temps. Ara bé, també hi haurà una mica d'espai per als ruixats que, majoritàriament, es donaran a la tarda. Seran dies per gaudir a l'aire lliure de la muntanya, de la plana o la platja.

 

Divendres, aparició de ruixats

Serà un dia assolellat arreu del país. Només hi haurà alguns núvols baixos cap a la Costa Brava, durant el matí, i núvols d'evolució al Pirineu, a la tarda. La novetat del dia i de la setmana serà la reaparició dels ruixats al Pirineu. Uns ruixats que seran de caràcter feble. També en podria caure algun cap al massís del Port. Les temperatures seran càlides amb valors entre els 20 i els 25 ºC.

Dissabte, dia radiant de sol

L'estabilitat serà total. Potser serà el dia més serè del període festiu. A més, la pols sahariana haurà marxat i el cel el tornarem a veure de color blau. La tramuntana bufarà a partir del migdia a l'Empordà. Les temperatures continuaran ben altes, similars a les de divendres.

Diumenge, baixada de les temperatures

La calor de més de 24 ºC dels darrers dies ja no es repetirà. Baixaran arreu del país amb valors que es mouran entre 18 i 22 ºC. Bufarà el vent de gregal a la meitat nord de la costa catalana que suavitzarà, encara més, la temperatura. El temps serà assolellat amb núvols prims a la tarda.

Dilluns, un dia per aprofitar

Acabarà la Setmana Santa amb temps assolellat i amb una efímera pujada de les temperatures. El canvi de temps, arribarà dimarts, amb un retorn a l'ambient hivernal.

Pasqua al delta de l'Ebre (Agustí Descàrrega)

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
Anar al contingut