Nova i renovada imatge del Temps al "TN Comarques"

Gemma Puig li dona un tomb a la méteo del "TN Comarques" amb imatges en realitat augmentada

Néstor GómezActualitzat

Avui el "TN Comarques" ha estrenat una nova manera de mostrar El Temps. Una nova imatge per acostar-nos més a cada trosset de país i ensenyar de manera més didàctica la meteorologia. També les imatges que ens envieu des d'allà on sou.

 

L'espai del Temps del "TN Comarques" dona un tomb de la mà de Gemma Puig per reforçar i renovar la informació meteorològica juntament amb un equip de professionals liderats per Esther Cifuentes a la realització i Egdar Ger a la producció. Amb l'objectiu d'ampliar la possibilitat de mostrar el territori amb més detall, s'incorporaran noves pantalles virtuals, que permetran mostrar les imatges, fotografies i peculiaritats meteorològiques que els espectadors i col·laboradors fan arribar des de tots els indrets del país. Amb la realitat augmentada, es donarà volum a l'estat dels embassaments, la tendència de les temperatures o els nivells de contaminació. I també s'han millorat altres elements, com l'Almanac, en què es geolocalitzen els indrets als quals es fa referència.

 

Com sempre, esperem les vostres fotografies i vídeos, sempre en format horitzontal, a aquest enllaç del portal del temps o a través d'Instragram o Twitter a @ElTempsTV3.

 

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut