Vent violent als Pallaresos i a Malgrat de Mar

Néstor GómezActualitzat

El pas de l'exhuracà Leslie, a banda de les pluges intenses que han regat amb abundància tot el país, també ha anat acompanyat de fenòmens severs.

Dos fenòmens severs associats al vent, possibles tornados, van aparèixer a Catalunya amb el pas de la pertorbació: un als Pallaresos, al Tarragonès, i un altre a Malgrat de Mar, al Maresme. En tots dos casos, el resultat ha estat similar, arbres de grans dimensions caiguts.

En el cas de Malgrat de Mar, els efectes del fenomen sever ocorregut cap a les 4 de la matinada ha afectat la benzinera situada a la carretera N-II, cruïlla amb la BV-6001, al sud de la població, amb sortidors caiguts, i també un càmping proper situat més a prop del mar. Fotografies cedides per Alfred Farré.

 

La urbanització Pallaresos Park, als Pallaresos al Tarragonès, es recupera dels efectes de la tempesta d'aquest diumenge a la nit, que va tombar desenes d'arbres en aquesta zona residencial del municipi. L''intens aiguat va deixar prop de 70 l/m² en poca estona i va anar acompanyat de fortes ràfegues de vent. El fenomen va tenir lloc cap a les deu de la nit i no es descarta que pogués haver estat un tornado. La ventada va fer caure pins de fins a 20 metres d'altura damunt de teulades, tanques, parcel·les i de dos vehicles que van quedar aixafats.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut