L'última tarda de l'estiu, amb alguns ruixats

Alberto AlcántaraActualitzat

S'acaba l'estiu astronòmic amb l'arribada d'un front poc actiu per ponent. Plourà, però l'episodi de diumenge no tindrà res a veure amb els grans aiguats de dissabte.

 

Arriba un front
 

El dia ha començat amb alguns núvols residuals i amb alguns bancs de boira, derivats de la humitat acumulada del dia anterior. També han arribat núvols i quatre gotes per l'oest. 

De cara a la tarda, els núvols s'estendran per tot el país, però la pluja es concentrarà, principalment, al voltant de l'eix pirinenc, sobretot per l'oest. Localment hi haurà algun xàfec o tempesta localment moderada. A la resta de Catalunya, poden caure petits ruixats molt dispersos, que deixaran molt poca aigua. Potser a l'entorn dels Ports, o al llarg del prelitoral, descarrega algun xàfec més destacat. Serà difícil que els ruixats arribin a la costa, però no és imposible cap a la Costa Brava.
 

Temperatura en ascens
 

La temperatura mínima ha estat una mica més baixa, però la màxima pujarà, sobretot cap al nord-est. Serà un dia calorós, amb valors que remuntaran cap als 30 ºC en alguns indrets d'interior.
 

I dilluns...

Arriba la tardor, però ho fa amb un de dia molta calma meteorològica. Refrescarà de matinada, i també baixarà la màxima, sobretot cap a la costa.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut