L'huracà Beryl demostra que allò que tirem al mar, la mar ens ho retorna

Actualitzat

Aquests dies estem rebent notícies de destrosses i dels efectes del poderós huracà Beryl al Carib. Entre les imatges de destrucció, però, destaca un paisatge de deixalles allà on la mar ha estat agitada i les onades han entrat terra endins.

Fins allà on arriben les onades, els plàstics, les deixalles i tot allò que s'havia tirat al mar, la mar ho ha retornat.

Els efectes de les grans pertorbacions tropicals afecten les persones, però també la resta d'éssers vius de les zones afectades.

Els noms de les pertorbacions tropicals es van repetint periòdicament. Habitualment els noms es repeteixen cada sis anys, excepte si provoquen víctimes mortals. Ja no hi haurà cap altre huracà que s'anomeni Beryl, aquest nom es retirarà perquè ja ha provocat set víctimes mortals, i passarà a estudiar-se com un dels huracans mortífers de la història.

 

L'última vegada que hi va haver una pertorbació tropical al Carib amb el nom de Beryl va ser en forma de tempesta tropical, el juliol del 2018.

És trist recordar com llavors ja es va veure la imatge de brutícia i de plàstics empesos pel Beryl del 2018 a la mateixa zona, i que ara, sis anys més tard, es repeteix la mateixa història.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut