Dies d'hivern per acabar el març i començar l'abril

El temps no dona treva i persisteix el temps insegur

Néstor GómezActualitzat

Realment tenim uns dies ben estranys. La setmana passada amb neu a les muntanyes del prelitoral, un diumenge de temperatures disparades i, de nou, viratge cap a l'hivern.

El fred persistirà

Ens trobem amb temperatures inferiors a les habituals per a aquestes dates i, tot indica, continuaran així al llarg de tota aquesta setmana. No és pas un fred de cru hivern però sí que les temperatures es queden ben curtes, sobretot les màximes si no fa sol. Mireu la gràfica de temperatures per als propers dies. Unes temperatures a 850 hPa, que serveixen de referència per veure la magnitud de la massa d'aire que tindrem a sobre, i comparem la temperatura esperada (color blanc), amb la temperatura normal (vermell). Podem observar com la temperatura esperada durant els propers dies es troba per sota de la normal, és a dir, s'esperen dies frescos.

 

Temps insegur

Aquestes borrasques que graviten a l'entorn de la península Ibèrica ens mantindrà el temps insegur durant els propers dies. Mireu l'evolució de les pluges que s'esperen fins dijous. Estarem confinats, però ben secs de la pluja que s'espera i que veurem des de darrere de la finestra.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut